Κάνηθος: Ψευδής η καταγγελία του 27χρονου για ληστεία από κουκουλοφόρους, λέει η Ασφάλεια Χαλκίδας - Κατηγορείται πλέον για ψευδορκία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κάνηθος: Ψευδής η καταγγελία του 27χρονου για ληστεία από κουκουλοφόρους, λέει η Ασφάλεια Χαλκίδας - Κατηγορείται πλέον για ψευδορκία!

Από μηνυτής, κατηγορούμενος βρέθηκε ο 24χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος, προ ημερών, είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια Χαλκίδας ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης (04-04-2019) στην οδό Θεοφιλοπούλου, δέχτηκε επίθεση από τέσσερις κουκουλοφόρους την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο του (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)...

Πέντε μέρες μετά, η Ασφάλεια Χαλκίδας τονίζει ότι είναι ψευδής η καταγγελία, σχηματίζοντας μάλιστα και δικογραφία σε βάρος του 27χρονου, αλλά και ενός 24χρονου με την κατηγορία της ψευδορκίας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από ενδελεχή διερεύνηση υπόθεσης ένοπλης ληστείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 24 και 27 ετών αντίστοιχα, με την κατηγορία της ψευδορκίας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 04-04-2019, ο 24χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της 03-04-2019, τέσσερις (4) δράστες, φορώντας κουκούλες τύπου full face και κρατώντας οι δύο εξ αυτών πιστόλια, του επιτέθηκαν την ώρα που εκείνος επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε σταθμευμένο όχημά του, σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού άσκησαν σε βάρος του σωματική βία και δέσμευσαν τα χέρια του, απέσπασαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του οχήματός του.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, προέκυψε ότι η προαναφερόμενη ληστεία, η οποία σύμφωνα με την καταγγελία του 24χρονου έλαβε χώρα έξωθεν της οικίας του 27χρονου, ουδέποτε τελέστηκε.

Συγκεκριμένα προέκυψε ότι οι ανωτέρω, από κοινού και κατόπιν συνεννόησης, με την εν γνώσει τους παράσταση ψευδών γεγονότων, προσπάθησαν να παραπλανήσουν τις Διωκτικές Αρχές.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA