Κύμη - Λαύριο 89-88: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την παραμονή - Μόνο με θαύμα δεν υποβιβάζεται! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη - Λαύριο 89-88: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την παραμονή - Μόνο με θαύμα δεν υποβιβάζεται!

Με 89-88 κέρδισε η Κύμη το Λαύριο την προτελευταία αγωνιστική της Basket League, ωστόσο μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό στην Α2 καθώς νίκη σημείωσε και το Ρέθυμνο απέναντι στο Περιστέρι με 83-73...

Η διαφορά έφτασε και τους 22 πόντους για την Κύμη που δεν κατάφερε να καλύψει το +18 που είχε χάσει στον πρώτο αγώνα με το Λαύριο, το οποίο έχει την κατάσταση στα χέρια του για την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα στο τέλος παραλίγο να χάσει και το παιχνίδι η ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού.

Την Μεγάλη Τετάρτη το Λαύριο υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου όπου θα παιχτούν τα 31 τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ το σκορ θα είναι 69-67 και η κατοχή θα είναι στο μέρος του Κολοσσού.

Το Λαύριο αν κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι παραμένει στη κατηγορία και στέλνει στην Α2 την Κύμη, η οποία αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αν δεν κερδίσει το Λαύριο τον Κολοσσό, πάλι έχει μία ακόμη ευκαιρία να κερδίσει και μάλιστα στην έδρα του με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Μόνο με θαύμα δηλαδή θα γλιτώσει τον υποβιβασμό η Κύμη.
 
Αποτελέσματα

ΚΥΜΗ - ΛΑΥΡΙΟ 89-88
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 83-73
ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 79-83
ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67-76
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΑΡΗΣ 73-64
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 104-67
ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με 1 αγώνα λιγότερο το Λαύριο
Με 2 αγώνες λιγότερους ο Κολοσσός
Με 1 αγώνα λιγότερο ο Ολυμπιακός

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA