Χαλκίδα - Χαραυγή: Συνέλαβαν 60χρονο για λαθραία τσιγάρα και καπνό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Χαραυγή: Συνέλαβαν 60χρονο για λαθραία τσιγάρα και καπνό (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (18-04-2019) το μεσημέρι στον οικισμό Χαραυγή, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 60χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα...

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν αποθήκη ιδιοκτησίας του 60χρονου και τη στιγμή που εκείνος προσέγγισε το σημείο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τον ακινητοποίησαν.

Σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στην αποθήκη, βρέθηκαν εντός αυτής και κατασχέθηκαν:
 
(65) τυποποιημένες συσκευασίες με ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (3) κιλών & (250) γραμμαρίων, καθώς και
 
(2.290) λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, που περιείχαν συνολικά (45.800) σιγαρέτα. 

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 60χρονος στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως, καθόσον αυτή είχε αφαιρεθεί πριν από λίγες ημέρες από το Τμήμα Τροχαία Χαλκίδας, ένεκα παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) που του είχε βεβαιωθεί.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA