Υπόθεση Novartis: Στο αρχείο οι κατηγορίες κατά Βενιζέλου, Πικραμένου, Λυκουρέτζου και Κουτρουμάνη - Συνεχίζεται η έρευνα για Σαμαρά, Γεωργιάδη, Στουρνάρα και λοιπούς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση Novartis: Στο αρχείο οι κατηγορίες κατά Βενιζέλου, Πικραμένου, Λυκουρέτζου και Κουτρουμάνη - Συνεχίζεται η έρευνα για Σαμαρά, Γεωργιάδη, Στουρνάρα και λοιπούς!

Το δρόμο για τη Βουλή παίρνει για ένα μόνο πολιτικό πρόσωπο (προς το παρών) η δικογραφία της Novartis προκειμένου να ζητηθεί η άρση ασυλίας του...

Όπως γράψαμε νωρίτερα (δείτε ΕΔΩ) πρόκειται για τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο. Η πολύμηνη έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς κατέληξε σε αποχρώσεις ενδείξεις για το αδίκημα της δωροδοκίας και ζητείται η άρση ασυλίας προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, στο αρχείο πηγαίνει η υπόθεση για τους Παναγιώτη Πικραμένο, Γιώργο Κουτρουμάνη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Ταυτόχρονα, η έρευνα συνεχίζεται για πέντε πολιτικά πρόσωπα.Ο λόγος για τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους πρώην Υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA