Αυτό είναι το στοίχημα: Θα δώσει τη νίκη στο Παγώνη ο Γιάννης Μπάκας; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτό είναι το στοίχημα: Θα δώσει τη νίκη στο Παγώνη ο Γιάννης Μπάκας;

Το μεγάλο στοίχημα των δημοτικών εκλογών του Δήμου Χαλκιδέων είναι αν θα δώσει τη νίκη στο Χρήστο Παγώνη ο συνεπικεφαλής του, Γιάννης Μπάκας, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων μέχρι που συνεργάστηκε μαζί του σε αυτές τις εκλογές, έπειτα από δημόσια πρόκληση του Παγώνη...

Θα είχε ενδιαφέρον τι ποσοστά θα έδινε η εταιρεία στοιχημάτων.

Για αυτή του την επιλογή ο Γιάννης Μπάκας δέχθηκε σκληρή κριτική, ωστόσο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο EviaZoom.gr εξήγησε τους πραγματικούς λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. (Δείτε ΕΔΩ τι είχε δηλώσει).

Το αν έπεισε τους δημότες με αυτά που είπε αυτό θα φανεί στη κάλπη, ωστόσο ο δικηγόρος Γιάννης Μπάκας, -ο οποίος δεν έχει δώσει δικαιώματα στη πολιτική του σταδιοδρομία με σκάνδαλα και λαμογιές-, αποτελεί την δέσμευση και την εγγύηση ότι ο συνδυασμός «Χαλκίδα Ζωντανή Πόλη - Όμορφη Πόλη» είναι ένας νέος στη κυριολεξία συνδυασμός που δεν θα επαναλάβει τις παραλείψεις και τα λάθη του παρελθόντος.

«Μου είπε επί λέξη "ότι στο λεωφορείο της πολιτικής εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να παραχωρούμε τις θέσεις μας στους νεότερους" αυτό με συγκλόνισε...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA