Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Σε νοσοκομείο της Αλβανίας ο 32χρονος καταζητούμενος μετά από πυροβολισμούς - Ήταν πρώην παίκτης του ΑΟ Κύμης και είχε διαπράξει ληστεία στην Αμάρυνθο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Σε νοσοκομείο της Αλβανίας ο 32χρονος καταζητούμενος μετά από πυροβολισμούς - Ήταν πρώην παίκτης του ΑΟ Κύμης και είχε διαπράξει ληστεία στην Αμάρυνθο (ΦΩΤΟ)

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται στην Αλβανία ο 32χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου...

Μαζί με έναν 22χρονο συνεργό του έπεσαν σε ενέδρα αντίπαλης συμμορίας στο χωριό Πόρο της γειτονικής χώρας. Από τα πυρά έπεσε νεκρός ο 22χρονος, ενώ ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 32χρονος Αλβανός Αλεξάντερ Μάτα που θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στην δολοφονία του γνωστού δικηγόρου, νοσηλεύεται φρουρούμενος από τις Αρχές της Αλβανίας σε νοσοκομείο των Τιράνων.

Σημειώνεται ότι ήταν ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή για την ΑΟ Κύμης. Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2008 άρχισε το… μπαράζ ληστειών.

Είχε ληστέψει τα υποκαταστήματα της Αγροτικής στην Καλαμάτα, στο Πεταλίδι, στην Κόρινθο, στην Αμάρυνθο, όπως επίσης και τα υποκαταστήματα της Εμπορικής στην Καλαμάτα και στο Ξυλόκαστρο! 
Αμέσως μετά τη δολοφονία ο «φτερωτός Μαραντόνα» διέφυγε στην Αλβανία. Δέκα μήνες μετά, όμως, επέστρεψε και διέπραξε ληστεία σε τράπεζα στη Μεσσήνη, στις 18 Ιουνίου του 2018. Οι κάμερες τον απαθανάτισαν και τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο σημείο. Λίγες ημέρες μετά, στις 27 Ιουνίου, συμμετείχε σε ληστεία κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου.

Φεύγοντας άφησε ένα σημείωμα προς τους Αστυνομικούς: «Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου, αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γινόταν έτσι όπως έγινε. Δεν το ήξερα. Μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα».

Για έξι μήνες εξαφανίζεται από την Ελλάδα. Στις 31 Ιανουαρίου, όμως, κάνει ακόμα μία ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Οι Έλληνες αξιωματικοί φοβούνται ότι οι Αλβανικές αρχές δεν θα εκδώσουν τον 32χρονο στη χώρα μας αλλά θα ζητήσουν να δικαστεί εκεί. Λένε ότι αυτό πρακτικά δεν είναι δυνατό και έτσι σύντομα θα αποφυλακιστεί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA