Δροσιά Χαλκίδας: Μετά από 8 χρόνια ο ιερέας μιλάει για τον τραγικό χαμό του 7χρονου γιου του το βράδυ της Ανάστασης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δροσιά Χαλκίδας: Μετά από 8 χρόνια ο ιερέας μιλάει για τον τραγικό χαμό του 7χρονου γιου του το βράδυ της Ανάστασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξύπνησαν «άσχημες μνήμες» από την τραγωδία στη Δροσιά Χαλκίδας το 2011, όταν ο 7χρονος Χρήστος Σούτζιος έπεσε αναίσθητος μπροστά στα μάτια του ιερέα πατέρα του, από μια φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μάτι του... 

Ο πάτερ Διονύσιος μιλά στη κάμερα του «OPEN» για εκείνες τις τραγικές στιγμές. 

Όπως θυμάται ο ίδιος και εξιστορεί «το 2011 το Πάσχα, εδώ μπροστά στον ναό, την ώρα που λέγαμε το Χριστός Ανέστη, αρχίσανε οι φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά και μια από αυτές έφυγε και ήρθε στο παιδί μου». 

Ο επτάχρονος Χρήστος βρισκόταν ακριβώς μπροστά από τον ιερέα πατέρα του ντυμένος παπαδάκι όταν η ναυτική φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε και τον πέτυχε στο μάτι με αποτέλεσμα μετά από τέσσερις ημέρες να χάσει τη ζωή του. 

«Το μόνο που θυμάμαι είναι όταν του είπα σ’ αγαπάω ένα δάκρυ να βγαίνει από το μάτι του… τίποτα άλλο», αναφέρει ο ιερέας τονίζοντας πως η βαθιά πίστη του τον έσωσε από το να μην τρελαθεί. Ο ίδιος στο τέλος συγκλονίζει λέγοντας «πάλι καλά που ήτανε το παιδί μου». 

Σημειώνεται ότι ο ιερέας δεν κινήθηκε νομικά κατά του 25χρονου που είχε συλληφθεί τότε για το τραγικό περιστατικό!

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA