Το ρεκόρ της Λίλιαν Ζλακώνη: Αλλάζει τους υποψήφιους δημάρχους σαν τα... φορέματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το ρεκόρ της Λίλιαν Ζλακώνη: Αλλάζει τους υποψήφιους δημάρχους σαν τα... φορέματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον Αναγνωστάκη στο Ζεμπίλη, από τον Ζεμπίλη στο Παγώνη και από τον Παγώνη στο Καθαροσπόρη...

Έσπασε κάθε ρεκόρ η Λίλιαν Ζλακώνη στην ιστορία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Φέτος το έκανε ξανά και παράτησε τον Παγώνη για τα μάτια του Βασίλη Καθαροσπόρη.

Βέβαια είχαν προηγηθεί δηλώσεις της σε πολίτη που είχε καταγράψει η κάμερα του EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), όπου ή ίδια έλεγε: «Εγώ τελείωσα, δεν ξανακατεβαίνω στις εκλογές, τελείωσε...», ωστόσο και αυτή η «κωλοτούμπα» δεν προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς, καθώς όπως λέει και η παροιμία: «συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…»

Από την άλλη φυσικά, η Λίλιαν Ζλακώνη, -που παίρνει μαζί της και την παρέα της όπου πάει και τους τοποθετεί μετά στο ΔΟΑΠΠΕΧ-, έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και θα έχει να λέει στο βιογραφικό της, ότι κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος σε όλες τις δημοτικές εκλογές, -κατά τις οποίες άλλαζε τους υποψήφιους δημάρχους σαν τα... φορέματα-, όπως φυσικά θα αναφέρει και τα θαλασσινά καρναβάλια που στοίχισαν εκατομμύρια ευρώ όλα αυτά χρόνια.

Τέτοιες μέρες του 2014 η Λίλιαν Ζλακώνη έφευγε από τον συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη και πήγαινε στον συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη.

Με δηλώσεις του στο EviaZoom.gr, o -τότε- πρόεδρος της ΔΑΕΠΕΧ και δημοτικός σύμβουλος του Ζεμπίλη, Φίλιππος Μακρής, είχε αποκαλέσει κωλοτούμπα τη Λίλιαν Ζλακώνη, τονίζοντας ότι πούλησε τους ψηφοφόρους που τους θεωρεί πρόβατα...

Που να ήξερε και αυτός ότι τέσσερα χρόνια μετά η ιστορία θα επαναληφθεί...

Πάντως από το στενό «περιβάλλον» του Χρήστου Παγώνη τονίζεται ότι ο νυν δήμαρχος έχει ένα σημαντικό λόγο να μην ...πολυαγχώνεται για την φυγή της Ζλακώνη, αλλά και του Καθαροσπόρη.

Και ο λόγος είναι ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών του 2014, (με σταυρό στους υποψήφιους συμβούλους) είχε χάσει με μεγάλη διαφορά από τον Θανάση Ζεμπίλη, τον οποίο τελικά κέρδισε στο δεύτερο γύρο (με σταυρό μόνο στον υποψήφιο δήμαρχο).

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών σε όλους τους Δήμους της Εύβοιας και ο μόνος που θα κρίνει και θα αποφασίσει είναι ο κυρίαρχος λαός που εκλέγει και χαράζει την πορεία του, άσχετα αν τα περισσότερα πρόσωπα που ζητούν την ψήφο τους δεν έχουν επιλεγεί από τον κόσμο...

Αυτή είναι και η αιτία που αρκετοί επισημαίνουν ότι ο καταλληλότερος δήμαρχος σε αυτές τις εκλογές είναι ο «Κανένας».
 
Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι είχε δηλώσει ο Φίλιππος Μακρής για τη Λίλιαν Ζλακώνη:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA