Ηλικιωμένος που κέρδισε 900.000 ευρώ κρεμάστηκε από το μπαλκόνι - Του έκλεψε το δελτίο η γυναίκα του και του έκανε έξωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ηλικιωμένος που κέρδισε 900.000 ευρώ κρεμάστηκε από το μπαλκόνι - Του έκλεψε το δελτίο η γυναίκα του και του έκανε έξωση!

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς στην Καλογρέζα, αφού, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (20-05-2019), ένας ηλικιωμένος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του...

Τον 87χρονο βρήκαν κρεμασμένο σε μπαλκόνι 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Αρχικά, δεν είχαν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. 

Αργότερα, όμως, αποδείχθηκε πως πίσω από την αυτοκτονία κρύβεται μια απίστευτη ιστορία...

Αυτός, λοιπόν, ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του στο διαμέρισμα όπου έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ζούσαν λιτά, αφού ο ίδιος ήταν συνταξιούχος. 

Πριν από έναν μήνα περίπου ο συνταξιούχους έπαιξε ΠΡΟΤΟ και κέρδισε 900.000 ευρώ (μεικτά, 770.000 καθαρά) και η τύχη φάνηκε να του χαμογελά. Ταυτόχρονα όμως, πέραν των όποιων οικονομικών δυσκολιών, είχε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα υγείας της κόρης του, η οποία δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Όμως, η τύχη τον εγκατέλειψε γρήγορα, πιθανότατα μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του, η οποία πήρε το τυχερό δελτίο, προτού εξαργυρωθεί, από τον 87χρονο και εξαφανίστηκε!  Λίγες ημέρες αργότερα η ίδια του έκανε έξωση από το σπίτι που ο ίδιος φέρεται πως της είχε γράψει παλαιότερα, όταν υπήρχε οικονομική ευρωστία.

Έτσι, ο 87χρονος κρεμάστηκε από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή, σε ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Εκεί, εξηγούσε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη όχι λόγω των χρημάτων που έχασε, αλλά επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγός του, με αυτόν τον τρόπο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA