Ο Τσίπρας καλεί σε τηλεοπτικό debate τον Μητσοτάκη που το αποφεύγει με κάθε τρόπο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Τσίπρας καλεί σε τηλεοπτικό debate τον Μητσοτάκη που το αποφεύγει με κάθε τρόπο!

Εμμένει στην άρνησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τηλεοπτικό debate που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας...

Μάλιστα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη αρνείται την face to face αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη, προβάλλοντας ως επιχείρημα πως η αντιπαράθεση θα γίνει στη βουλή κατά την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας προς τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη «για τη χυδαία επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΝΔ.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται τον δημόσιο διάλογο, φοβάται την ένδεια των επιχειρημάτων του, φοβάται την πολιτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι λίγος ακόμα και για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος το γνωρίζει και ψάχνει απεγνωσμένα "προφάσεις εν αμαρτίαις"».

Τσίπρας: «Αποφεύγει το debate όπως ο διάολος το λιβάνι»

«Έχει ένα πρόγραμμα τόσο κοινωνικά αποκρουστικό όσο και αυτό του ΔΝΤ. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κρατήσει σχετικά μακριά από τα φώτα της προβολής και που αποφεύγει όπως το διάολο το λιβάνι μια εφ όλης της ύλης τηλεοπτική αναμέτρηση» ανέφερε ακόμη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA