Θα αγωνιστεί κανονικά ο Ολυμπιακός με τον Προμηθέα - Αναμένεται «θερμή» υποδοχή στον Αναστόπουλο με γενική είσοδο 1 ευρώ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θα αγωνιστεί κανονικά ο Ολυμπιακός με τον Προμηθέα - Αναμένεται «θερμή» υποδοχή στον Αναστόπουλο με γενική είσοδο 1 ευρώ!

Κανονικά θα κατέβει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Προμηθέα Πατρών για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League, παρά το γεγονός ότι στο παιχνίδι θα σφυρίξει ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, ένας εκ των τριών ρέφερι (μαζί με τους Μάνο και Παναγιώτου) για τους οποίους είχαν ασκήσει βέτο οι «ερυθρόλευκοι»...

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, η γενική είσοδος στο παιχνίδι θα είναι στο 1 ευρώ. 

Στο ΣΕΦ αναμένονται χιλιάδες οπαδοί για να «καλωσορίσουν» τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Ολυμπιακός - Προμηθέας Πατρών, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 17:30, θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 7-5-2019 και ώρα 09:00».

Σημειώνεται ότι αν οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ δεν κατέβαιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι της 8ης Μαΐου, θα ήταν η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και ο Ολυμπιακός, -βάσει κανονισμών-, θα υποβιβαζόταν στην Α2 κατηγορία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA