Θήβα: Ελεύθερος ο 54χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου για την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θήβα: Ελεύθερος ο 54χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου για την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερος χωρίς χρηματική εγγύηση αλλά με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά απο την απολογία του στην Ανακρίτρια Θήβας ο 54χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου που έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό, από τον οποίο τραυματίστηκε σοβαρά η 8χρονη Αλεξία...

Θυμίζουμε ότι το κορίτσι τραυματίστηκε στο κεφάλι ανήμερα του Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα που προήλθε από το όπλο του 54χρονου κατά την διάρκεια πασχαλινού γλέντι στις Θεσπιές Βοιωτίας.
 
Η 8χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θηβών, ακολούθως στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα, από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου.

Στον 54χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος

Ο άνδρας προσήχθη ενώπιον της Ανακρίτριας στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (03-05-2019).

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, δεν περίμενε ότι η μπαλωθιά θα τραυμάτιζε το κορίτσι και όταν το έμαθε πανικοβλήθηκε.

«Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν και δεν φυγάδευε το όπλο» λέει ο πατέρας

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που χτυπήθηκε από την αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα είπε ότι δεν δίνει… άφεση αμαρτιών στον 54χρονο.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είχε πει πριν από λίγες ημέρες στο Star, η μητέρα της Αλεξίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA