Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Είστε ο Στέφανος Χίος της πολιτικής...» - Τι απάντησε για τις διακοπές στο κότερο! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Είστε ο Στέφανος Χίος της πολιτικής...» - Τι απάντησε για τις διακοπές στο κότερο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε στην δευτερολογία του στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας «Στέφανο Χίο» τον αρχηγό της ΝΔ, ενώ απάντησε για τις διακοπές του στο σκάφος του Περικλή Παναγόπουλου...

«Κύριε Μητσοτάκη, έχω συνειδητοποιήσει το βαθύ στρατηγικό και πολιτικό σας αδιέξοδο. Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι θα φτάνατε στο σημείο να παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Η κατάληξη της κατηφόρας είναι ο πάτος», ανέφερε ο πρωθυπουργός. 

«Είμαι 11 χρόνια αρχηγός πολιτικού κόμματος και 4,5 χρόνια πρωθυπουργός. Δεν μπήκα στην πολιτική ζωή του τόπου για να γίνω πλούσιος, δεν έγινα πλούσιος και δεν ανήκω σε μια πολιτική οικογένεια η οποία δεν έκανε καμιά άλλη δουλειά μόνο πολιτική και είναι ζάπλουτη κ. Μητσοτάκη. Είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς για την ελίτ και για τους πολλούς σε μένα», είπε ο πρωθυπουργός. 

Σχετικά με τις διακοπές του στην θαλαμηγό του Περικλή Παναγόπουλου, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Σε ότι με αφορά δεν έχω τίποτα να κρύψω. Είμαι 11 χρόνια αρχηγός κόμματος και 4,5 χρόνια πρωθυπουργός. Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και 3 χρόνια έχω συνεργάτιδα την κ. Παναγοπούλου. Σε ότι με αφορά δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν έκρυψα ποτέ. Ούτε οι μετοχές που δεν έχω, ούτε οι καταθέσεις που δεν έχω. Αφήστε αυτές τις αθλιότητες, τα ψέματα, τα fake news. Δεν ντρέπεστε λιγάκι, τα fake news που χρησιμοποιείτε όλα αυτά τα χρόνια; Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Είναι γνωστό σε όλους ότι φιλοξενήθηκα τον Αύγουστο στο σκάφος της συνεργάτιδάς μου. Εάν μου ζητούσατε θα σας έστελνα εγώ φωτογραφίες, έβγαλα και σέλφι με το προσωπικό, έχω και με ψαροντούφεκο, δεν χρειαζόταν να πληρώσετε. Βάζετε το παρακράτος σας να υποκλέπτει προσωπικές μου στιγμές. Είναι ντροπή σας».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA