Ελεύθερος ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά και όπλα - «Ήταν ψεύτικα, μου έστησαν πλεκτάνη...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ελεύθερος ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά και όπλα - «Ήταν ψεύτικα, μου έστησαν πλεκτάνη...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την Τρίτη (25-06-2019), ο 35χρονος ράπερ Χρήστος Κανελλόπουλος, γνωστός και ως «Bafman», ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής...

Η αστυνομία παρουσίασε την υπόθεση με φωτογραφίες και ως εξιχνιασμένη, ωστόσο ο 35χρονος, κατά την απολογία του υποστήριξε στον Ανακριτή ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης και πως η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε σε στούντιο που διατηρεί στην Καλλιθέα ήταν για προσωπική χρήση, καθώς όπως είπε είναι ακτιβιστής της νόμιμης χρήσης κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.

Επίσης δήλωσε ότι υπάρχουν βίντεο που τον δείχνουν να αποτρέπει τους ανθρώπους να παίρνουν ναρκωτικά, ενώ τονίζει ότι τα όπλα που βρέθηκαν είναι ψεύτικα και προορίζονταν για γυρίσματα, κάτι που προξενεί εντύπωση για τον τρόπο που παρουσίασε την υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ.  Όλα αυτά έπεισαν τον Ανακριτή, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο έστω με περιοριστικούς όρους μέχρι την δίκη όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση.
τα στοιχεία που παρουσίασε η ΕΛ.ΑΣ...

Σε βίντεο ο 35χρονος τονίζει : «Ένα πράγμα με έχει στεναχωρήσει, με έχει πληγώσει περισσότερο από όλα. Αυτό που γράφουν, όχι απλά ότι πουλούσα ναρκωτικά και πάλι θα με πείραζε... αλλά ναρκωτικά σε παιδάκια Γυμνασίου. Θα ήθελα να σκοτώσω όποιον άνθρωπο πουλάει ναρκωτικά σε παιδάκια, όχι να το κάνω εγώ ο ίδιος. Θα σιχαινόμουν τον ίδιο μου τον εαυτό. Ελπίζω ούτε ένας από εσάς να μην το πιστεύει αυτό το πράγμα για μένα. Και κάτι τελευταίο προς τους φίλους μου. Δεν σνομπάρω κανένα μήνυμα απλά τα μηνύματα στήριξης είναι άπειρα και σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA