Καρέ - καρέ η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χαλκίδα: Οι σαρκαστικοί διάλογοι με τους πολίτες και τα «θερμά» τετ α τετ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καρέ - καρέ η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χαλκίδα: Οι σαρκαστικοί διάλογοι με τους πολίτες και τα «θερμά» τετ α τετ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χαλκίδα τα είχε όλα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και στο Βίντεο...

Από σαρκαστικούς διαλόγους με πολίτες, όπως «Καλώς τον αρχηγό...» - «Μία χαρά σε βλέπω εδώ...» και «από τις 19:30 είμαστε εδώ...» - «αργήσαμε λίγο αλλά τι να κάνουμε...» κ,α, αλλά και αιφνίδιες επισκέψεις, με τον ορεξάτο πρόεδρο της ΝΔ να πηγαίνει σε περίπτερα, καταστήματα και καφετέριες, συνομιλώντας με επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολλούς διερχόμενους πολίτες (μικρούς και μεγάλους) που έβλεπε μπροστά του ή τον πλησίαζαν για να τον χαιρετήσουν.

Η Χαλκίδα ήταν ο τελευταίος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Ερέτρια και τα Ψαχνά (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποίησε επίσης σύντομη ανοικτή ομιλία στη παραλία της πόλης, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, όπως επίσης των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στην Εύβοια, -που τον ακολουθούσαν συνεχώς-, πληθώρα «γαλάζιων» τοπικών στελεχών και του νέου Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανού.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «διαλέξαμε τους καλύτερους, η ΝΔ έχει κάνει πολλά βήματα εκσυγχρονισμού και ανανέωσης..», στέλνοντας ωστόσο το μήνυμα στους υποψήφιους και στα μέλη του κόμματος ότι πρέπει να είναι σεμνοί, τονίζοντας ότι δεν θα γίνει δεκτό κανένα φαινόμενο αλαζονείας. 

 «Ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μία παράταξη επίκαιρη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα προβλήματα που βρίσκονται μπροστά μας».  

Ο Κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο» και προειδοποίησε σχετικά με τις συνέπειες: «Φανταστείτε τι αστάθεια θα δημιουργηθεί στην οικονομία».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χαλκίδα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA