Κλειστά τα Δικαστήρια Χαλκίδας μέχρι τις 7 Ιουνίου λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων - Μέχρι τις 14 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κλειστά τα Δικαστήρια Χαλκίδας μέχρι τις 7 Ιουνίου λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων - Μέχρι τις 14 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Κλειστά θα μείνουν μέχρι και τις 7 Ιουνίου, τα Δικαστήρια Χαλκίδας αλλά και τα υπόλοιπα Δικαστήρια της χώρας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών...

Την παράταση αναστολής εργασιών των Δικαστηρίων ανακοίνωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος σε έγγραφό του προς τους Προϊσταμένους όλων των δικαστηρίων της χώρας, τονίζει πως οι ποινικές δίκες που άρχισαν πριν τις 22 Μαΐου 2019 και δεν περατώθηκαν την ίδια ημέρα, συνεχίζονται μετά τις 7 Ιουνίου 2019.

Αναστολή εργασιών μέχρι και τις 14 Ιουνίου σε Πρωτοδικεία-Ειρηνοδικεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης

Ειδικά για τα Πρωτοδικεία και Ειρηνοδικεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης, η αναστολή εργασιών παρατείνεται μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2019. Οι ποινικές δίκες που άρχισαν στο ακροατήριο πριν τις 22 Μαΐου 2019 και δεν περατώθηκαν την ίδια ημέρα, συνεχίζονται μετά τις 14 Ιουνίου 2019.

Σε ό, τι αφορά τη διαδικασία διενέργειας των πλειστηριασμών, αναστέλλεται κατά τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA