Πρόεδρος Λαυρίου: «Η Κύμη δεν παραχωρεί τη θέση της και συνεχίζει στην Α1» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόεδρος Λαυρίου: «Η Κύμη δεν παραχωρεί τη θέση της και συνεχίζει στην Α1»

Φαίνεται πως άλλαξε γνώμη ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για ενδιαφέρον του Ερμή Αγιάς για τη θέση της Κύμης στην Basket League...
 
Η απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έδωσε την άνευ αγώνα νίκη στην ομάδα της Εύβοιας και έστειλε εκείνη του Λαυρίου στην Α2. 

Οι άνθρωποι του Λαυρίου προσπάθησαν να το κρατήσουν στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Ψαρράκης στο Facebook, οι συζητήσεις με την Κύμη για εξαγορά της θέσης της δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα. 

«Για τους φίλους της ομάδας, ενημερώνω ότι οι συζητήσεις με την διοίκηση της ΚΑΕ Κύμης δεν τελεσφόρησαν. Η απάντηση του κ. Θεοδώρου ήταν ξεκάθαρη, πως δεν παραχωρεί την θέση, άρα η Κύμη συνεχίζει κανονικά στην Α1. Για τις περεταίρω εξελίξεις θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας», αναφέρει η δημοσίευση του προέδρου του Λαυρίου, την ώρα πάντως που οι φήμες λένε πως ο Ερμής Αγιάς (ομάδα της Λάρισας που συμμετέχει στην Α2) προσπαθεί να πάρει τη θέση της ομάδας της Εύβοιας στην Basket League 2019/20.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA