Συνέντευξη Κεδίκογλου: «Στις περιοδείες όχι μόνο δεν διαπιστώνω άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν βλέπω καν τον ΣΥΡΙΖΑ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνέντευξη Κεδίκογλου: «Στις περιοδείες όχι μόνο δεν διαπιστώνω άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν βλέπω καν τον ΣΥΡΙΖΑ»

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Κωμικό και παράλληλα παγκοσμίως πρωτότυπο χαρακτήρισε ο Σίμος Κεδίκογλου το γεγονός, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψέγει την αντιπολίτευση, ενώ δεν έχει πρόγραμμα να παρουσιάσει, ούτε κυβερνητικό έργο να υπερασπιστεί, αντιθέτως επιλέγει την τακτική της λάσπης, της διαστρέβλωσης και των ψεμάτων.

Ο Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Real Fm στην εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανίας Κασίμη σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα σχετικά με τους υπολογισμούς του κ. Στουρνάρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προσωπικά ο ίδιος δεν θα εμπιστευόταν στον κ. Τσίπρα ούτε τη διαχείριση ενός περιπτέρου, προτρέποντάς τον να στραφεί για εξηγήσεις στον στενό του συνεργάτη τον κ. Τσκακαλώτο καθώς η σύζυγός του είναι εκείνη ως επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής που βγάζει τα στοιχεία.

Απαντώντας στη συνέχεια στον κριτική του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στο πρόγραμμα της ΝΔ ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη παρουσίαση κοστολογημένου προγράμματος από αυτό της ΝΔ, ενώ στο ερώτημα, που θα εξευρεθούν οι πόροι για να εφαρμοστεί, ανέφερε το παράδειγμα των ΔΕΚΟ λέγοντας, ότι θα πρέπει να λειτουργούν εντός του προϋπολογισμού τους και να σταματήσουν να κάνουν υπερβάσεις, ενώ εξίσου σημαντική τομή είναι η επιτάχυνση των αλλαγών στο επενδυτικό πλαίσιο. Συγκεκριμένα επεσήμανε: «Η ουσία είναι ότι όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και όλος ο κόσμος περιμένει ένα ευεργετικό σοκ στην ελληνική οικονομία από την έλευση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι πρωτοφανές φαινόμενο ότι και μόνο με την προσδοκία ότι προκηρύσσονται εκλογές και έρχεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πέφτει το ελληνικό ομόλογο σε ιστορικά χαμηλά. Όταν αρχίσει να εφαρμόζεται το πρόγραμμά μας ο αντίκτυπος στην αγορά θα είναι πιο θετικός. Δεν υπάρχει κανένας επιχειρηματίας, αγρότης, κτηνοτρόφος , ελεύθερος επαγγελματίας που να μην θέλει την ευκαιρία να ζήσει καλύτερα».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το εάν συμμερίζεται την άποψη περί συσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ ο Σίμος Κεδίκογλου απάντησε πως αυτό που έχει διαπιστώσει από τις περιοδείες που πραγματοποιεί είναι, ότι όχι μόνο δεν βλέπει άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά δεν βλέπει καν το ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας: «είναι εντυπωσιακό ότι με όποιους και αν συζητάω, αυτό που μου λένε είναι ότι δεν αντέχουν άλλο τους φόρους και τις εισφορές. Η πρώτη προτεραιότητά μας θα είναι η μείωση των φόρων».

Ειδικά για το Νομό της Εύβοιας ο Σίμος Κεδίκογλου υποστήριξε, ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι το οδικό δίκτυο, επισημαίνοντας πως ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο θα μπορέσει να κάνει την Εύβοια «Χαλκιδική» της Αθήνας.

Ο Σίμος Κεδίκογλου υπενθύμισε, πως το οδικό δίκτυο στο Νομό μέχρι το 2012 ήταν εκτός Ευρώπης με ευθύνη της κυβέρνησης Σημίτη που το 2000 δεν είχε δηλώσει ούτε ένα χλμ δρόμου στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών για να μπορούν να χρηματοδοτηθούν. Την εξέλιξη αυτή άλλαξαν το 2012 με τον Αντώνη Σαμαρά, όταν κατάφεραν να ενταχθεί η Εύβοια στα ΔΔΜ, ανοίγοντας το δρόμο της χρηματοδότησης του κεντρικού οδικού άξονα. Και δυστυχώς, ενώ το Φεβρουάριο του 2015 ήταν έτοιμο να δημοπρατηθεί το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το απένταξε από το ΕΣΠΑ για να εντάξει τον αμαρτωλό – όπως είπε- δρόμο Καλογρίτσα, το δρόμο Πάτρα -Πύργος που δεν ήταν αντίστοιχης ωριμότητας έργο.

Εξέφρασε τέλος την απόλυτη βεβαιότητά του, ότι τα οδικά έργα στην Εύβοια θα δρομολογηθούν από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που διέσχισε οδικώς το Νομό από άκρη σε άκρη και έχει προσωπική αντίληψη του τι θα προσφέρει ένα σωστό οδικό δίκτυο στην Εύβοια».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA