Χαλκίδα: Αυτή είναι η 26χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα άγριου βιασμού με μπουκάλι στο κέντρο της πόλης! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αυτή είναι η 26χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα άγριου βιασμού με μπουκάλι στο κέντρο της πόλης! (ΦΩΤΟ)

Σάλο σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο έχει προκαλέσει η υπόθεση που δημοσίευσε το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) σχετικά με την καταγγελία της 26χρονης Ελληνίδας (Μ.Μ.) ότι έπεσε θύμα άγριου βιασμού στη περιοχή του Νοσοκομείου Χαλκίδας μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης (05-06-2019), από έναν 62χρονο Έλληνα, τον οποίο γνωρίζει...

Όπως κατήγγειλε το πρωί του Σαββάτου (08-06-2019) στον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Ασφάλειας Χαλκίδας, τρεις μέρες πριν και συγκεκριμένα μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης (05-06-2019) την πλησίασε ο 62χρονος την ώρα που περπατούσε και δια της βίας την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου αρχικά την έδεσε με σχοινί και στη συνέχεια την βίασε με μπουκάλι.

Η 26χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 62χρονου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο προχώρησε στη καταγγελία τρεις μέρες μετά το φερόμενο συμβάν.
Όταν κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά είχαν περάσει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου και ο 62χρονος δεν συνελήφθη, με αποτέλεσμα να διαβιβαστεί η δικογραφία σε Εισαγγελέα του Πρωτοδικείού Χαλκίδας και να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA