Χαλκίδα: 26χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι την βίασε 62χρονος με μπουκάλι στο κέντρο της πόλης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: 26χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι την βίασε 62χρονος με μπουκάλι στο κέντρο της πόλης!

Σε μία σοκαριστική καταγγελία στην Ασφάλεια Χαλκίδας προχώρησε το πρωί του Σαββάτου (08-06-2019) μία 26χρονη Ελληνίδα...

Όπως κατήγγειλε στον Αξιωματικό Υπηρεσίας, έπεσε θύμα άγριου βιασμού στη περιοχή του Νοσοκομείου Χαλκίδας τρεις μέρες πριν και συγκεκριμένα μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης (05-06-2019), από έναν 62χρονο Έλληνα τον οποίο γνωρίζει.

Όπως είπε, την πλησίασε την ώρα που περπατούσε και δια της βίας την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου αρχικά την έδεσε με σχοινί και στη συνέχεια την βίασε με μπουκάλι.

Η 26χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 62χρονου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο προχώρησε στη καταγγελία τρεις μέρες μετά το φερόμενο συμβάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ασφάλεια Χαλκίδας διαβίβασε τη μήνυση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος θα χειριστεί την υπόθεση, καθώς όταν κατατέθηκε η καταγγελία είχαν περάσει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου και ο 62χρονος δεν γινόταν να συλληφθεί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA