Επισκεπτόταν και τη Χαλκίδα: Από αναθυμιάσεις πέθανε ο 48χρονος σεκιουριτάς στη Φυλή - «Μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επισκεπτόταν και τη Χαλκίδα: Από αναθυμιάσεις πέθανε ο 48χρονος σεκιουριτάς στη Φυλή - «Μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αναθυμιάσεις από τη φωτιά στο ΧΥΤΑ Φυλής είναι η αιτία θανάτου του 48χρονου άνδρα στο εργοστάσιο στη θέση Τζαβερδέλλα...

Όπως έγινε γνωστό ο 48χρονος, που κατάγεται από τα Φάρσαλα, εργαζόταν ως σεκιούριτι. Δεν έφερε ίχνη από εγκαύματα και βρέθηκε στον αύλειο χώρο εργοταξίου, καθώς ήταν εργαζόμενος εκεί. Ο θάνατός του προήλθε από τις αναθυμιάσεις της φωτιάς.

Ο 48χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού και μαζί με την οικογένεια του ταξίδευαν συχνά.  

Μάλιστα, όπως θα δείτε στη φωτογραφία, είχαν επισκεφθεί και τη πόλη της Χαλκίδας.

Στη κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου » Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ μίλησε ο εργοδότης του 48χρονου πατέρα ενός μικρού αγοριού, περιγράφοντας πώς έγινε το τραγικό περιστατικό. Στο μεταξύ συνάδελφοί του καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο άργησε περίπου μία ώρα να έρθει στο σημείο για να παραλάβει τον αναίσθητο άνδρα.

«Μάθαμε ότι έχει πάρει φωτιά το οικόπεδο και ότι ένα παιδί ανέπνευσε κάπνα και δεν είναι καλά. Φωνάζαμε να έρθει ασθενοφόρο, του κάναμε μαλάξεις. Τραγική η ατμόσφαιρα, πρόβλημα ήταν ότι δεν ήρθε το ασθενοφόρο. Η πρώτη κλήση έγινε στις 5 παρά τέταρτο περίπου, από την Πυροσβεστική. Ο Βασίλης δεν αισθάνθηκε καλά, γονάτισε αλλά πήγε να δείξει τη φωτιά στους πυροσβέστες. Το ασθενοφόρο μάλλον έκανε πάνω από 1 ώρα και ένα τέταρτο να έρθει, έφτασε 18:25″, είπε στην κάμερα ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου.

«Δούλευε 13 χρόνια εδώ, ήταν από τα πιο φιλότιμα παιδιά», κατέληξε συγκινημένος και δακρυσμένος.

«Μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ

Το OPEN TV αποκαλύπτει τους διαλόγους των ανδρών της Πυροσβεστικής λίγα λεπτά από τη στιγμή που ενημερώθηκαν για τον άτυχο άνδρα.

-«Διαβίβαση "Κεραυνέ". Είναι εδώ που είμαστε και γεμίζουμε την υδροφόρα. Στο εργοστάσιο από κάτω έχουμε κατέβει τώρα και γεμίζουμε το όχημα το δικό μας. Εδώ είναι ο κύριος αυτός».

Πέντε παρά είκοσι το απόγευμα της Κυριακής. Πυροσβέστης που έχει εντοπίσει τον 48χρονο άνδρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη, ενημερώνει τον ανώτερό του για την ακριβή τους θέση.

Οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί:
 
Το όνομα της επιχείρησης; Το όνομα του εργοστασίου;
 
Στον μαύρο καπνό. Στον μαύρο καπνό.
 
Ορθόν, ορθόν, «Ήλιος 1». Εκεί, στον μαύρο καπνό. Στον μαύρο καπνό είναι εκεί.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο μεσολάβησαν 44 λεπτά. Ο αντιπρόεδρός του ΕΚΑΒ ωστόσο υποστηρίζει ότι από την ώρα που ειδοποιήθηκαν το πλήρωμα έφτασε στο σημείο μέσα σε 18 λεπτά.

Το ΕΚΑΒ είχε καλέσει όμως και ο εργοδότης του άτυχου άνδρα. Και μάλιστα μερικά λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα όπως κατέγραψε ο φακός του Open. 

BINTEO

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA