Χαλκίδα: Συνελήφθη και μία 35χρονη για την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του 48χρονου άστεγου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συνελήφθη και μία 35χρονη για την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του 48χρονου άστεγου

Πρόκειται για την υπόθεση με τον ξυλοδαρμό και την αρπαγή ενός 48χρονου άστεγου που έλαβε χώρα το Σάββατο (29-06-2019), έξω από τον ΟΣΕ Χαλκίδας, πλησίον της Παλαιάς Γέφυρας (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)...

Είχε προηγηθεί η σύλληψη δύο ατόμων (άνδρας και γυναίκα), ηλικίας 39 ετών, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (01-07-2019) συνελήφθη στη Χαλκίδα και η 35χρονη φερόμενη συνεργός τους, σε βάρος της οποίας μάλιστα εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκίδας.

Ειδικότερα, η 35χρονη ενέχεται σε υπόθεση αρπαγής και ληστείας σε βάρος 48χρονου άστεγου, τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου (29-06-2019), στη Χαλκίδα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώ αναζητείται ακόμα ένας άνδρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι προσέγγισαν 48χρονο άστεγο που βρισκόταν έξω από τον ΟΣΕ Χαλκίδας, πλησίον της Παλαιάς Γέφυρας, και αφού τον ακινητοποίησαν, τον μετέφεραν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους και με την άσκηση σωματικής βίας, απέσπασαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα σίτισης, εγκαταλείποντας τον ακολούθως, πλησίον του σημείου της αρπαγής του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 48χρονος μετέβη, νωρίτερα, στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA