Με περιπολίες απαντούν στα σχέδια του Χρυσοχοϊδη οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με περιπολίες απαντούν στα σχέδια του Χρυσοχοϊδη οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια (ΦΩΤΟ)

Με περιπολίες έξω από τις καταλήψεις τους απαντούν οι αντιεξουσιαστές, στα σχέδια της Αστυνομίας περί εκκαθάρισης των Εξαρχείων και εκκενώσης στα υπό κατάληψη κτίρια και δηλώνουν έτοιμοι να συγκρουστούν με τις αστυνομικές δυνάμεις...

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οποία συνοδεύεται με φωτογραφίες, πριν από λίγα 24ωρα προχώρησαν σε μια «περιπολία υπεράσπισης» των καταλήψεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών:

«Πριν μερικές ώρες, 16 προς 17 Ιούλη, στάση της περιπολίας υπεράσπισης των καταλήψεων, της γειτονιάς των Εξαρχείων και της μνήμης του αγώνα, μπροστά στα μνημεία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και του Μιχάλη Καλτεζά.

Μας προστάζουν να ζήσουμε σαν σκλάβοι. Περιμένουν ότι θα πάψουμε να υπάρχουμε, ότι θα πεθαίνουμε ήσυχα, για να διαιωνίζεται ο κόσμος της εξουσίας. Σε πείσμα των καιρών, όχι μόνο δεν αφανιστήκαμε, αλλά δυναμώσαμε, απλωθήκαμε παντού, γίναμε η ελπίδα της γης. 

Συνεχίζουν να βασανίζουν, να μας ετοιμάζουν φυλακές και στρατόπεδα συγκέντρωσης, να ραντίζουν τους δρόμους μας και τα κορμιά μας με χημικά και πλαστικές σφαίρες, να μας δολοφονούν. Ανακοινώνουν μια ακόμα φορά ότι θα πάρουν τις εστίες μας, τις καταλήψεις, τις πλατείες, τα πάντα.

Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τις καταλήψεις, τις γειτονιές μας, τη μνήμη του αγώνα. Θα πολεμήσουμε. Ο κόσμος της ελευθερίας, της κοινότητας, της αλληλεγγύης θα νικήσει».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA