ΝΟΔΕ Εύβοιας: Ο Πέτρος Ποδάρας παραιτήθηκε από την προεδρία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

ΝΟΔΕ Εύβοιας: Ο Πέτρος Ποδάρας παραιτήθηκε από την προεδρία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στη σελίδα του στο facebook, ο Πέτρος Ποδάρας γνωστοποίησε ότι παραιτείται από την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη της ΝΔ...

Όπως ανέφερε:

«Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε περήφανοι που η φωνή της Εύβοιας βρίσκεται σε αρμονία με τη φωνή όλης της Ελλάδας, η οποία ζήτησε πολιτική αλλαγή και έδωσε την ξεκάθαρη εντολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να την φέρει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ευβοείς που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως εκείνους που για πρώτη φορά εμπιστεύθηκαν το κόμμα μας, μια εμπιστοσύνη που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσουν.

Ήταν για εμένα ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και 3 μήνες με την πρώτη εκλογή μου στην προεδρία της Οργάνωσης και με έμπνευση την εκλογή τότε του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος. Ένα ταξίδι που συνεχίστηκε μετά την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου από τη βάση του κόμματος και στις περσινές εσωκομματικές εκλογές. Ένα ταξίδι όμως που απόψε για μένα ολοκληρώνεται.

Ένας κύκλος ενασχόλησης και προσφοράς κλείνει οριστικά, με την προσωπική μου δικαίωση για τη στήριξη των μεγάλων επιλογών στις αυτοδιοικητικές εκλογές που προηγήθηκαν και συγκεκριμένα του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια και της Έλενας Βάκα για το Δήμο Χαλκιδέων, και την επίτευξη απόψε και του στόχου της γαλάζιας Εύβοιας, στόχου που εξαρχής είχα θέσει και που λίγοι τότε τον πίστευαν.

Στο τέλος της εβδομάδας θα δώσω συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών και θα ανακοινώσω επίσημα τις αποφάσεις μου, αφού πρώτα ενημερώσω αναλυτικά τους συνεργάτες μου και τα αρμόδια όργανα του κόμματος...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέο «χαστούκι» του ΣτΕ: Παράνομα τα εξοχικά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στη Βόρεια Εύβοια

Παράνομο έκριναν ξανά οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι είναι το πολεοδομικό σχέδιο οικισμού στη Βόρεια Εύβοια των συναδέλφων τους, της Ένωσης...

Βίντεο - Ρεπορτάζ