Στερεά Ελλάδα: Συνελήφθη 41χρονος που κατηγορείται ότι έκλεψε 110.000 ευρώ από σπίτι 84χρονης - Δεν βρέθηκαν τα χρήματα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Στερεά Ελλάδα: Συνελήφθη 41χρονος που κατηγορείται ότι έκλεψε 110.000 ευρώ από σπίτι 84χρονης - Δεν βρέθηκαν τα χρήματα!

Σάλο προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και απέσπασε 110.000 ευρώ από το σπίτι 84χρονης, στη περιοχή, Κωσταλέξι Λαμίας...

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Λαμίας πρόκειται για έναν 41χρονο, ο οποίος προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ κατάλαβε ότι μια 84χρονη έκρυβε στο σπίτι της πάνω από 110.000 ευρώ! Η ηλικιωμένη γυναίκα πίστεψε το μεσημέρι ότι μπροστά της είχε έναν τεχνικό της ΔΕΗ ο οποίος της είπε ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος και έπρεπε να κοιτάξει το ρολόι.

Αφού έκανε ότι έφτιαχνε το ρολόι και της είπε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της φέρεται να της ζήτησε για τον κόπο του και 100 ευρώ. Έτσι, κατάλαβε που έκρυβε τα χρήματά της η 84χρονη γυναίκα.

Στη συνέχεια χαιρέτησε την 84χρονη και έφυγε, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε και πήγε κατευθείαν στο χώρο που ήταν οι 110.000 ευρώ και τα άρπαξε.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε στο Ζεφύρι Αττικής, αλλά τα χρήματα δεν βρέθηκαν.

Για καφέ στη Χαλκίδα: Γέμισαν ξανά τα τραπέζια στη παραλία και στο κέντρο της πόλης - Τι κατέγραψε η κάμερα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 2,5 μήνες, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ άνοιξαν και πάλι για τους πελάτες, αλλά με την προϋπόθεση να τηρούνται τα μέτρα προστ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ