Βαγγέλης Παλιός στο EviaZoom.gr: «Δεν γνωρίζω τίποτα για την συνομιλία που επικαλείται ο Φάνης Σπανός για το φαγητό των πυροσβεστών» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βαγγέλης Παλιός στο EviaZoom.gr: «Δεν γνωρίζω τίποτα για την συνομιλία που επικαλείται ο Φάνης Σπανός για το φαγητό των πυροσβεστών»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαδικτυακή ανάρτηση του Φάνη Σπανού, (δείτε ΕΔΩ), ο οποίος έκανε λόγο στη σελίδα του στο facebook για μία συνομιλία που είχε με αξιωματικό της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στη φωτιά του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, όπου σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, «του ζήτησε παρακλητικά να μεριμνήσει για φαγητό για τους πυροσβέστες του», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας...

Ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Παλιός, -ο οποίος ήταν αδιάκοπα στο σημείο των πυρκαγιών-, τόνισε στο EviaZoom.gr ότι είχε άγνοια για την συγκεκριμένη ανάρτηση και ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την συνομιλία και το περιεχόμενο της ανάρτησης, την οποία δεν είχε δει και ενημερώθηκε από το EviaZoom.gr, όπως είπε. «Είχα πλήρη άγνοια επί του θέματος..», δήλωσε.

Ο «γαλάζιος», Φάνης Σπανός, λίγες ώρες πριν τις εθνικές εκλογές, επιρρίπτει τις ευθύνες στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν για παρεμφερείς περιπτώσεις, ενώ είναι ευρέως γνωστό ότι στις περισσότερες πυρκαγιές της χώρας η Περιφέρεια και ο Δήμος είναι αυτοί που αναλαμβάνουν την σίτιση των πυροσβεστών, άσχετα αν υπεύθυνο είναι το Πυροσβεστικό Σώμα και δικαίως διαμαρτύρονται γιαυτό οι πυροσβέστες.

Μόλις πριν ένα χρόνο μάλιστα, στη πυρκαγιά του Κοντοδεσποτίου, ο Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων είχε μεριμνήσει για το φαγητό των πυροσβεστών, άσχετα αν έπειτα υπήρξαν καταγγελίες περί κακής ποιότητας των τροφίμων, ενώ ο Γιώργος Ψαθάς είχε δηλώσει πως ο ίδιος είχε παραγγείλει τουλάχιστον 700 σουβλάκια. (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά ρεπορτάζ).

Τότε ο Φάνης Σπανός δεν έγραψε κάποια αντίστοιχη διαδικτυακή ανάρτηση.

Αντί να δηλώνει λοιπόν όλα αυτά όπως επίσης, «ότι ανέλαβε τελικά η Περιφέρεια να καλύψει τη διατροφή τους», έπρεπε από υποχρέωση είτε ο Δήμος, είτε η Περιφέρεια να έχουν φροντίσει άμεσα για το φαγητό των πυροσβεστών.

Πόσο θα κόστιζε άραγε στη Περιφέρεια ένα τραπέζι σε μία ταβέρνα για όλους τους πυροσβέστες, αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για ανούσια πράγματα, όπως το καρναβάλι κ.λ.π.;

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA