Χαλκίδα: Επέστρεψε δριμύτερο το «#Κοκαΐνη Gate» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Επέστρεψε δριμύτερο το «#Κοκαΐνη Gate» (ΦΩΤΟ)


Το διαδίκτυο «γλεντάει» ξανά με την κοκαϊνη στη Χαλκίδα...

1,5 χρόνο μετά την αποκάλυψη του πρώτου κυκλώματος κοκαϊνης με τους 55 πελάτες, ήρθε ένα νέο κύκλωμα να συνταράξει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας αλλά και άλλων περιοχών της Εύβοιας.

Από τους 11 συλληφθέντες, προφυλακίστηκαν οι 6, ενώ αυτή τη φορά ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ κατέγραψε 112 άτομα, ανάμεσα τους επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόρο, αλλά και απλούς ιδιώτες να αγοράζουν την «άσπρη σκόνη» με 80 ευρώ το 1 γραμμάριο. (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ).

Η δικογραφία που σχημάτισε η Ασφάλεια Χαλκίδας για το νέο κύκλωμα χαρακτηρίζεται πολύ πιο «δεμένη» από την πρώτη, καθώς αυτή τη φορά υπάρχουν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία ενώ κατασχέθηκαν και 123.760 ευρώ.

Επίσης και στις δύο υποθέσεις θεωρείται πιθανό ως βέβαιο ότι οι πελάτες είναι πολλοί περισσότεροι, καθώς είχε γίνει γνωστή η μέθοδος της ΕΛ.ΑΣ με την καταγραφή των τηλεφωνικών συνομιλιών, και αρκετοί προτιμούσαν να ψωνίζουν από κοντά την κόκα, ώστε να μην υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος τους.
 
Επίσης και στα δύο κυκλώματα εμφανίζονται ως πελάτες στις τηλεφωνικές συνομιλίες, πολλοί σερβιτόροι, μπάρμαν και άλλοι εργαζόμενοι σε παραλιακά μαγαζιά της Χαλκίδας, και είναι απορίας άξιον πως με μεροκάματο 30-40 ευρώ, έδιναν χιλιάδες ευρώ (σ.σ. αγόραζαν πολλούς μήνες...), για να προμηθευτούν δεκάδες γραμμάρια κοκαΐνης.







Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA