Νέο κύκλωμα κοκαΐνης στη Χαλκίδα: Δικηγόρος, γιατροί και πασίγνωστοι επιχειρηματίες στο πελατολόγιο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέο κύκλωμα κοκαΐνης στη Χαλκίδα: Δικηγόρος, γιατροί και πασίγνωστοι επιχειρηματίες στο πελατολόγιο!

1,5 χρόνο μετά από την αποκάλυψη του πρώτου κυκλώματος κοκαΐνης με το πελατολόγιο των 55 ατόμων, η ιστορία επαναλαμβάνεται σε πιο έντονο βαθμό μάλιστα, καθώς στη νέα υπόθεση διακίνησης κοκαϊνης, που αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, εμπλέκονται ως πελάτες τουλάχιστον 112 άτομα...

Μάλιστα αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι αρκετά πρόσωπα από όλη την Εύβοια εμφανίζονται να αγοράζουν κοκαϊνη και από τα δύο κυκλώματα, όπως και πολλοί σερβιτόροι/ες - μπάρμαν που εμφανίζονται στο νέο πελατολόγιο, εργάζονται στα ίδια παραλιακά μαγαζιά της Χαλκίδας που δούλευαν συνάδελφοι τους οι οποίοι εμφανίζονται ως πελάτες στο πρώτο κύκλωμα.

Όπως ανέφερε το EviaZoom.gr σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε ΕΔΩ), από τους 11 συλληφθέντες που κατηγορούνται για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (δύο συμμορίες) και διακίνησης κοκαΐνης, προφυλακίστηκαν οι 6 ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Και σε αυτή την υπόθεση οι συλλήψεις προήλθαν από τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ, ενώ και η τιμή της κόκας είναι ίδια, δηλαδή το 1 γραμμάριο στοίχιζε 80 ευρώ

Εκτός από τους φερόμενους διακινητές και τους προμηθευτές, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το πελατολόγιο του νέου κυκλώματος, συνολικά 112 άτομα, άσχετα αν πρόκειται να αντιμετωπίσουν την πλημμεληματική κατηγορία της προσωπικής χρήσης ναρκωτικών.

Στα 112 ονόματα βρίσκονται από απλοί πολίτες και ιδιώτες, μέχρι γιατροί, πασίγνωστοι επιχειρηματίες, αλλά και μία νεαρή Χαλκιδέα δικηγόρος.

Πρόκειται για 25χρονη ασκούμενη δικηγόρο, ο πατέρας της οποίας είναι γνωστός δικηγόρος της Χαλκίδας. Μάλιστα, σύμφωνα με την δικογραφία, η 25χρονη είχε δεσμό με τον 52χρονο Χαλκιδέο που προφυλακίστηκε και κατηγορείται από την Ασφάλεια Χαλκίδας ως «αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης.

Βάσει των τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ, όχι μόνο εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά φέρεται να μεταφέρει την κοκαϊνη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κατηγορηθεί και με την κακουργηματική κατηγορία της διακίνησης, κάτι που θα διευκρινιστεί από την προκαταρκτική εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν της έχει ασκηθεί δίωξη, όπως και στους υπόλοιπους 111.

Στο πελατολόγιο του νέου κυκλώματος, σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας,  βρίσκονται μεταξύ άλλων:

Ιδιοκτήτης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων στη Χαλκίδα

Ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στη Νέα Λάμψακο

Ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στη Χαλκίδα

Ιδιοκτήτης παραλιακής ταβέρνας στην Ερέτρια

Υπαλληλικό προσωπικό (σερβιτόροι, μπάρμαν κ.α.) σε καφετέριες και κλαμπ στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο καφετέριες και ένα κλαμπ στη παραλία της Χαλκίδας, μία καφετέρια στο κέντρο της Χαλκίδας και ένα κλαμπ στη περιοχή της Γλύφας. Μάλιστα, σε τρία από αυτά τα μαγαζιά, εργάζονταν άτομα που βρίσκονταν στο πελατολόγιο του πρώτου κυκλώματος και είχαν απομακρυνθεί στη συνέχεια, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Γνωστός Χαλκιδέος που έχει επιχείρηση εμπορία φρούτων - λαχανικών στο κέντρο της Χαλκίδας.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Χαλκίδα που ασχολείται με το εμπόριο σκαφών αναψυχής.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης μανικιούρ - πεντικιούρ στο κέντρο της Χαλκίδας.

Χαλκιδέος γιατρός που εργάζεται σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Χειρούργος γιατρός (λαπαροσκοπική χειρουργική) που έχει ιατρείο στο κέντρο της Χαλκίδας.

Γυναίκα υπάλληλος σε κατάστημα γυναικείων ρούχων στην Αβάντων.

Χαλκιδέος που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται... 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA