«Έχετε ξεφτιλίσει την ΑΕΚ» - Τους έδιωξε όλους ο Μελισσανίδης μετά την ήττα-σοκ από την Ξάνθη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Έχετε ξεφτιλίσει την ΑΕΚ» - Τους έδιωξε όλους ο Μελισσανίδης μετά την ήττα-σοκ από την Ξάνθη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα της ομάδας, αυτή τη φορά με 1-2 από την Ξάνθη, για την πρεμιέρα του Eλληνικού πρωταθλήματος...

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας την ομάδα του να παρουσιάζεται σε ακόμη ένα παιχνίδι της... βαριά άρρωστη στον αγωνιστικό χώρο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αρχίζοντας επιχείρηση-σκούπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του αγώνα.

Παρελθόν αποτελούν ήδη για τον «δικέφαλο» τόσο ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Λυμπερόπουλος όσο και ο προπονητής τους, Μιγκέλ Καρντόσο.

«Έχετε ξεφτιλίσει την ΑΕΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου απευθυνόμενος σε όλους στα αποδυτήρια.

Ο Μελισσανίδης έβραζε μετά τη νέα τραγική εμφάνιση της ομάδας του και την ήττα-σοκ από τους Ακρίτες κρίνοντας ότι ήρθε η ώρα για σαρωτικές αλλαγές.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με τον «Λύμπε», τονίζοντας ωστόσο ότι υπέβαλε την παραίτησή του.

«Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και παραιτούμαι, γιατί οφείλω να συμβάλλω στο να αποφορτιστεί η κατάσταση και να βρει η ομάδα το δρόμο της», φέρεται να είπε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η απόλυση προηγήθηκε της παραίτησης.

Όσον αφορά στον Καρντόσο ενημερώθηκε ότι αποτελεί παρελθόν και τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα (έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια).

Κατά την αποχώρησή του από το Ολυμπιακό Στάδιο, ο Μελισσανίδης είπε σε φιλάθλους της ΑΕΚ: «τους έδιωξα όλους».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τους Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκο Λυμπερόπουλο, είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου και ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης», Βασίλης Δημητριάδης.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό λοιπόν να θεωρείται ήδη παρελθόν η ομάδα θα πάει με άλλον προπονητή στη ρεβάνς της Πέμπτης (29/8) με την Τραμπζονσπόρ για τα play offs του Europa League.

Ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος μοιάζει φαβορί να καθοδηγήσει την ΑΕΚ στην Τραπεζούντα.

Ο βετεράνος άσος έχει προπονήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο παρελθόν σε δύο ακόμη περιπτώσεις και αναμένεται να κληθεί εσπευσμένα στον πάγκο, προτού στην συνέχεια παρθούν οριστικές αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Στον κόσμο του ο Καρντόσο: «Δείξαμε ισχυρό χαρακτήρα»

Στον... κόσμο του έδειξε να βρίσκεται ο Μιγκέλ Καρντόσο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη, στον οποίο η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μία ήττα-σοκ, αυτή τη φορά με 2-1 σκορ.

Τι κι αν ο κόσμος τον αποδοκίμαζε εν χορώ και η θητεία του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο έδειχνε τελειωμένη; Ο προπονητής της Ένωσης στις δηλώσεις του έκανε λόγο για τον... ισχυρό χαρακτήρα της ομάδας του!


Πληροφορίες: Zougla.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA