Φωτιά στον Υμηττό: Άνοιξαν οι δρόμοι, κάηκαν δύο σπίτια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φωτιά στον Υμηττό: Άνοιξαν οι δρόμοι, κάηκαν δύο σπίτια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στις 03:18 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12-08-2019) στον Υμηττό κοντά σε κατοικημένη περιοχή στην Παιανία...

Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας εκκενώθηκαν σπίτια στην Παιανία προληπτικά, ενώ ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις που επιχειρούν.

Μέχρι στιγμής έχει αναφερθεί ότι έχουν καεί δύο σπίτια και έχουν προκληθεί ζημιές εξωτερικά σε άλλα δύο.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, άνοιξε το τμήμα της Αττικής Οδού προς Καισαριανή και η Λεωφόρος Κατεχάκη - Αλίμου, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων λόγω της πυρκαγιάς. Πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, αλλά στις διασταυρώσεις υπάρχουν παντού τροχονόμοι για να κατευθύνουν τους οδηγούς.
 

Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων επικεντρώνονται αυτή την ώρα στο να μην μπει η πυρκαγιά στο δάσος Καισαριανής και εκεί κάνουν συνεχώς ρίψεις τα εναέρια μέσα σε συνδυασμό με τις επιχειρήσεις των ισχυρότατων επίγειων δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι απομακρύνθηκαν αμέσως οι κάτοικοι των σπιτιών στην Παιανία, από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, γιαυτό και δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA