«Μετωπική σύγκρουση» Τσίπρα - Μητσοτάκη για τα πτυχία τους (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μετωπική σύγκρουση» Τσίπρα - Μητσοτάκη για τα πτυχία τους (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μετωπική σύγκρουση» του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο...

Tην ώρα που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για το άσυλο στα Πανεπιστήμια, είπε ότι εκείνος αποφοίτησε από ελληνικό Πανεπιστήμιο, ενώ «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και πήγε απευθείας σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού».

Από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας ακούστηκαν σχόλια για τις σπουδές του Α. Τσίπρα και περί μετεγγραφής από την Βουλγαρία.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σταμάτησε την ομιλία του και απάντησε: 

«Τι είπατε; Αναπαράγετε fake news. Αν βάλετε στο google “Τσίπρας” θα σας βγάλει μεταγραφή από τη Βουλγαρία. Αναπαράγετε άθλια fake news. Είχα την τιμή να μπω στο Πανεπιστήμιο, στο ΕΜΠ, ένα από τα καλύτερα της χώρας, της Ευρώπης και του κόσμου, με Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σταματήστε λοιπόν να αναπαράγετε αθλιότητες!»

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

«Επειδή μου ασκήσατε μία κριτική ποια είναι η επαφή μου με τα ελληνικά Πανεπιστήμια. Για άλλη μία φορά πιαστήκατε αδιάβαστος. Και έδωσα Πανελλήνιες και πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής, παρότι δεν είχα καμία πρόθεση να σπουδάσω στην Ελλάδα. Αλλά πέρασα στο ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο. Για άλλη μία φορά πιαστήκατε αδιάβαστος κ. Τσίπρα».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA