Αυξημένα μέτρα στα λιμάνια ενόψει Δεκαπενταύγουστου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Αυξημένα μέτρα στα λιμάνια ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Τη λήψη αυξημένων μέτρων στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς και σε όλα τα λιμάνια των νησιών που υποδέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ενόψει της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου ζήτησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης...

Κατά την διάρκεια ειδικής σύσκεψης, ο υπουργός Ναυτιλίας έδωσε σαφείς και ρητές οδηγίες να εντατικοποιηθούν τα μέτρα στα λιμάνια της χώρας, ώστε να είναι ομαλή και δίχως προβλήματα τόσο η έξοδος όσο και η επιστροφή των επισκεπτών των νησιών με τα πλοία της ακτοπλοΐας, καθώς επίσης και να διενεργηθούν έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα πλοία δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να επηρεάσει την ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων.

Επιπλέον, ο Γ. Πλακιωτάκης ζήτησε να υπάρξουν σχετικές συστάσεις και προς τις εταιρίες της ακτοπλοΐας προκειμένου να συμβάλουν και αυτές στην ομαλή διακίνηση των επιβατών.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Κλαδάρχης του Β' Κλάδου Υποναύαρχος Λ.Σ. Αγησίλαος Αναστασάκος, ο Κλαδάρχης του Γ' Κλάδου Υποναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Ζήκας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Τσελίκης, ο Λιμενάρχης Ραφήνας Πλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτρης Κωσταράκης, ο Λιμενάρχης Λαυρίου Πλοίαρχος Λ.Σ. Τρύφωνας Κοντιζάς και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού, Αντιναύαρχος Λ.Σ. ε.α. Αντώνης Βιδάλης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ