Συνελήφθη 25χρονος Χαλκιδέος για ένοπλη ληστεία σε σπίτι της Αρτάκης που είχε διαπραχθεί τον Φεβρουάριο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη 25χρονος Χαλκιδέος για ένοπλη ληστεία σε σπίτι της Αρτάκης που είχε διαπραχθεί τον Φεβρουάριο

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (30-08-2019) στη Χαλκίδα, ένας 25χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με μία 56χρονη συνεργό του, βραδινές ώρες της 24ης Φεβρουαρίου 2019, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος 59χρονου ναυτικού σε περιοχή της Νέας Αρτάκης...

Σε βάρος του 25χρονου, εκκρεμούσε το από 30-08-2019 Ένταλμα σύλληψης & προσωρινής κράτησης του Α΄ Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, για τη διάπραξη της προαναφερόμενης ληστείας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr, (δείτε και ΕΔΩ), ήταν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (24-02-2019) όταν δύο άτομα φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλο έστησαν καρτέρι στην αυλή του ισόγειου σπιτιού που διαμένει ο 59χρονος ναυτικός στην οδό Τσιμενίδου, την ώρα που πήγε να ανοίξει την πόρτα για να μπει μέσα.

Στη συνέχεια τον έσπρωξαν μέσα, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον έδεσαν φωνάζοντας του «τα λεφτά σου ή την ζωή σου».

Αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι έκλεψαν ένα ταblet, μία κάμερα, ένα ηλεκτρικό μπλακεντέκερ, ρούχα και κουβέρτες.

Ο 59χρονος φώναζε και στην προσπάθεια του να λυθεί δάγκωσε μάλιστα στο δάχτυλο τον έναν δράστη, ο οποίος αποχώρησε στη συνέχεια μαζί με τον συνεργό του.

Φίλη του 59χρονου τον εντόπισε δεμένο μετά από λίγη ώρα και ακολούθως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA