Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός παρουσιαστής για κλοπή κινητού 29χρονης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός παρουσιαστής για κλοπή κινητού 29χρονης (ΦΩΤΟ)

Ο Ερρίκος Πετιλόν είναι ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός που συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, για υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου 29χρονης δημοσιογράφου μέσα από τα χέρια της...

Σύμφωνα με τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, οι φωνές που έβαλε η 29χρονη κινητοποίησαν τους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν. 

Ο Ερρίκος Πετιλόν δεν έδειξε διάθεση να φύγει από το σημείο, ούτε και ο συνεργός του, ο οποίος ήταν αυτός που πήγε να κλέψει (καθώς ο Πετιλόν οδηγούσε το δίκυκλο). 

Ο 58χρονος και ο φίλος του οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, όπου πέρασαν το βράδυ, ενώ το επόμενο πρωί πέρασαν από αυτόφωρο και αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής βγήκε πρόσφατα από την ψυχιατρική κλινική, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Άλλωστε, η πράξη του ήταν μάλλον απερίσκεπτη και εκτός λογικής, καθώς δεν θα μπορούσε να έχει προβεί σε μία τέτοια κλοπή με τόσο κόσμο γύρω του, μέρα-μεσημέρι.

Η 29χρονη Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Λευκή Δήμου ανέφερε στο wepost.gr:

Ο 58χρονος παρουσιαστής και μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του, με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Η ίδια περίμενε στη στάση της Βασιλίσσης Όλγας στο Σύνταγμα και ξαφνικά ενώ έγραφε μήνυμα στο κινητό της, είδε έναν άντρα να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως διηγήθηκε, άρχισε να τρέχει με την βαλίτσα στα χέρια για να τους προλάβει. Μάλιστα τονίζει πως οι πολίτες που ήταν κοντά στο περιστατικό την άκουσαν να φωνάζει και μπήκαν μπροστά στους δράστες και τους ακινητοποίησαν, ενώ στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA