Τραγικός επίλογος: Βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα η 34χρονη αστροφυσικός που είχε εξαφανιστεί! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγικός επίλογος: Βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα η 34χρονη αστροφυσικός που είχε εξαφανιστεί! (ΦΩΤΟ)

Τραγικός επίλογος για την 34χρονη αστροφυσικό Νάταλι Κρίστοφερ που είχε εξαφανιστεί πριν δύο 24ωρα στην Ικαρία... 

Εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε το άψυχο σώμα της σε δύσβατη χαράδρα σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρο από το ξενοδοχείο της.

Η 34χρονη Βρετανίδα βρισκόταν στην Ικαρία για διακοπές με τον Κύπριο σύντροφό της. Είχε πάει για τρέξιμο όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη της. 

Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί, με Πυροσβεστική, Αστυνομία, εθελοντές και ειδικευμένους αναρριχητές να ψάχνουν κάθε δύσβατο σημείο της περιοχής ενώ το μεσημέρι έφτασε και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Παρά την αισιοδοξία που είχε δημιουργηθεί από το γεγονός ότι το κινητό της εξέπεμπε ασθενές σήμα δυστυχώς η κατάληξη ήταν τραγική. 

Τώρα το λόγο έχει η ιατροδικαστική έρευνα ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου της.
Η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ αναγνωρίστηκε αρχικά από τα ρούχα της και η ταυτοποίηση της σορού της θεωρείται πλέον τυπική διαδικασία. 

Η ΕΛ.ΑΣ. με αναρτήσεις στα social media, επιβεβαίωσε ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην άτυχη αστροφυσικό.

«Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA