Τριγμοί στον ΠΑΟΚ μετά το κάζο και τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τριγμοί στον ΠΑΟΚ μετά το κάζο και τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Τεράστια είναι η αποτυχία για τον ΠΑΟΚ, καθώς στα τέλη Αυγούστου έμεινε εκτός Ευρώπης με αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ ο στόχος διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών μετά το τέλος της περσινής εκπληκτικής σεζόν ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League...

Για περίπου μια ώρα ο Ιβάν Σαββίδης ζητούσε εξηγήσεις και για το τρόπο με τον οποίο οι νταμπλούχοι έμειναν εκτός Ευρώπης τόσο νωρίς χάνοντας και στις δυο αναμετρήσεις με Άγιαξ και Σλόβαν την δυνατότητα της πρόκρισης. 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άσκησε έντονη κριτική για την αγωνιστική συμπεριφορά τους και τους υπενθύμισε πως οι απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνους είναι πολύ μεγαλύτερες από τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους. Ο Αμπελ Φερέιρα στηρίχτηκε από τον Σαββίδη πού ζήτησε από όλους ανασύνταξη και μέγιστη πλέον προσπάθεια στον ελληνικό χώρο και στις από εδώ και πέρα υποχρεώσεις.

Στον Δικέφαλο μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ ήθελαν όσο τίποτα την πρόκριση στους ομίλους του Europa League για να σώσουν το ευρωπαϊκό τους πρεστίζ, αλλά και για να ισορροπήσουν την κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι, καθώς υπάρχει πρόβλημα με το Financial Fair Play λόγω των σχέσης εσόδων – εξόδων.

Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν την πρόκριση κόντρα στη Σλόβαν για να βάλουν κάποια σημαντικά έσοδα στα ταμεία τους και έτσι να ισοσκελίσουν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και να μπορούν να ρίξουν στη συνέχεια χρήμα στην αγορά για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA