Βρέθηκε σε εκκλησία η 48χρονη αγνοούμενη από την Αμάρυνθο: Έπεσε σε κατάθλιψη λόγω του χαμού της κόρης της! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βρέθηκε σε εκκλησία η 48χρονη αγνοούμενη από την Αμάρυνθο: Έπεσε σε κατάθλιψη λόγω του χαμού της κόρης της! (ΦΩΤΟ)

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 48χρονης Αναστασίας Παπακωνσταντίνου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το Σάββατο (03-08-2019) στην Αμάρυνθο όπου διέμενε μαζί με την οικογένεια της (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο σχετικό δημοσίευμα)...

Όπως επιβεβαίωσε στο EviaZoom.gr, ο πατέρας της, Χαράλαμπος Παπακωνσταντίνου, η γυναίκα όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Προκόπι και τελικά τους τηλεφώνησε για να πάνε να την πάρουνε.

Όπως αποδείχτηκε, η εξαφάνιση της οφείλεται στη κατάθλιψη που της έχει προκαλέσει, εδώ και καιρό, ο αιφνίδιος θάνατος της 22χρονης κόρης της, Μαρίας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της, στη Φλώρινα όπου σπούδαζε, τον Σεπτέμβριο του 2018. (δείτε ΕΔΩ το -τότε- σχετικό ρεπορτάζ).

Η 22χρονη φοιτήτρια είχε χάσει την ζωή της από αιφνίδια ανακοπή καρδιάς. 
Η Μαρία Καλογέρα που έχασε ξαφνικά τη ζωή της...

«Ο απρόσμενος χαμός της εγγονής μου, μας έχει τσακίσει όλους», τόνισε χαρακτηριστικά στο EviaZoom.gr, ο Χαράλαμπος Παπακωνσταντίνου.

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA