Χαλκίδα: Έκκληση βοήθειας για την μικρή Χριστίνα που πάσχει από επιθετικό καρκίνο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Έκκληση βοήθειας για την μικρή Χριστίνα που πάσχει από επιθετικό καρκίνο

Ο Σύλλογος Αλυσίδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης Εύβοιας (το σπίτι της αγάπης) τονίζει τα εξής σε ανακοίνωση του:

«Ο Σύλλογος Αλυσίδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης Εύβοιας (το σπίτι της αγάπης) συνεχίζει τον αγώνα ώστε να βοηθήσουμε την οικογένεια της μικρής Χριστίνας . Η μικρή Χριστίνα από την Χαλκίδα πάσχει από ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. Έχει ΑΦΑΙΡΕΘΕΊ το δεξί της ΝΕΦΡΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ για την σωτηρία της είναι μακρύς και δύσκολος. Οι ανάγκες είναι τεράστιες και οι γονείς της αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε έξοδα και υποχρεώσεις. 

Σας παρακαλούμε μην προσπερνάτε, βοηθήστε το μικρό αγγελούδι να σωθεί, ο καθένας με ότι μπορεί . Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τρόφιμα. Γάλα φρέσκο, Babylino pampers νούμερο 4, κρέας κοτόπουλο ή μοσχαράκι και λάδι και οτιδήποτε χρειάζεται ένα παιδί για αυτή την ηλικία από τρόφιμα. 

Σε περίπτωση κατάθεσης χρημάτων γράφετε αιτιολογία “ Για την μικρή Χριστίνα “ , το ονοματεπώνυμό σας και θα μας τα αποστείλετε στο inbox: την πλήρη διεύθυνση σας πόλη και ημερομηνία για να σας αποστείλουμε την απόδειξη. 

Αριθμός Λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς : GR17 0171 5790 0065 7914 5106 974. 

Δικαιούχος λογαριασμού Αλυσίδα Προσφοράς & Αλληλεγγύης Ευβοίας. 

Μην κάνετε μεταφορά από άλλη τράπεζα γιατί μας επιβαρύνουν με 4€ τα τραπεζικά έξοδα. Και ένα ευρώ όλοι μας να καταθέσουμε, δεν ξέρετε πόσο πολύ μετράει».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA