Απεργία στη Χαλκίδα: Διαδηλωτές έδιωξαν ασφαλίτες που βρέθηκαν μέσα στη πορεία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΚΑΜΠΑΝΙΑ-2-BIG
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Απεργία στη Χαλκίδα: Διαδηλωτές έδιωξαν ασφαλίτες που βρέθηκαν μέσα στη πορεία (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στο τέλος της πορείας καταγγέλθηκε η παρουσία ασφαλιτών μέσα σε αυτήν, οι οποίοι και απομακρύνθηκαν από την περιφρούρηση...

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Μαχητική, απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα. Ανάλογες απεργιακές κινητοποιήσεις έγιναν στην Κύμη και την Ιστιαία, ενώ μαζικές εξορμήσεις έγιναν στο Αλιβέρι και την Κάρυστο.

Στη Χαλκίδα, η απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών σωματείων έγινε στην πλατεία Αγοράς. Εκεί μίλησε ο Σπύρος Λοξός, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «Νηρέας». Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βαγγέλης Σταματούκος, εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και η Χαρά Νίκα, εκ μέρους της τοπικής ΕΛΜΕ.

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, παρά τη βροχή που έπεφτε.

Επισημαίνεται ότι στην απεργία και τη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι από τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, όπου σημειώθηκαν σημαντικά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, όπως στον «Νηρέα», τον «Κελαϊδίτης ΕΠΕ», από την «Παλίρροια», την «Αλατίνη», αλλά και από άλλους εργασιακούς χώρους, όπως το εργοστάσιο «ΑΙΓΙΣ».

Σημειώνεται ότι στο τέλος της πορείας καταγγέλθηκε η παρουσία ασφαλιτών μέσα σε αυτήν, οι οποίοι και απομακρύνθηκαν από την περιφρούρηση.

Χαλκίδα: Βίντεο - ντοκουμέντο! Η στιγμή της διάρρηξης σε κατάστημα cafe!

Δείτε καρέ καρέ την εισβολή των τριών διαρρηκτών στο βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Evia Zoom .gr...   Η διάρρηξη έγινε στις ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ