Αποπλάνηση 11χρονης στη Λαμία: Ειδική μεταχείριση στον κατηγορούμενο δικηγόρο καταγγέλλουν οι γονείς της ανήλικης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποπλάνηση 11χρονης στη Λαμία: Ειδική μεταχείριση στον κατηγορούμενο δικηγόρο καταγγέλλουν οι γονείς της ανήλικης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Δικαστήρια Λαμίας με απόλυτη μυστικότητα μπήκε και βγήκε ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε επί τρία χρόνια την ανήλικη κόρη του κηπουρού του...

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου, ενώ η οικογένεια καταγγέλλει πως του επιφυλάχτηκε ειδική μεταχείριση, καθώς άνοιξε ειδικά η κλειδωμένη πίσω πόρτα των Δικαστηρίων από όπου μπήκε και βγήκε με απόλυτη μυστικότητα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους που περίμεναν στο χώρο από τις 8 το πρωί.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Ο κατηγορούμενος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, υποστηρίζει πως είναι αθώος, ενώ έκανε λόγο για «σκευωρία οικονομικής φύσεως». Τόνισε μάλιστα πως άνθρωποι που τον κατηγορούν και τον ενέπλεξαν, «καλύπτουν κάποιον άλλον» που έκανε ό,τι έκανε στο ανήλικο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, ο γνωστός δικηγόρος ήταν οικογενειακός φίλος, του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη και είχαν στενές σχέσεις. Πολλοί στη Λαμία νόμιζαν πως το παιδί είναι βαφτιστήρι του καθώς του έπαιρνε πολλά δώρα και το πήγαινε βόλτες. Τόνισε μάλιστα πως όλο αυτό το διάστημα (από τον περασμένο Φεβρουάριο έως και τον Σεπτέμβριο) η ανήλικη δεν έχει αλλάξει ούτε μία φορά την κατάθεσή της. 

Τι υποστηρίζει η 11χρονη


Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o πρώτος άνθρωπος που έμαθε τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι ήταν η μητέρα του.

«Αυτός με πήγε για πίτσα. Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Λίγες ημέρες μετά, μου είπε να με πάει βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Μου έταζε δώρα. Μου πήρε ένα laptop. Τα είπα όλα στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ θυμωμένη. Με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν».

Η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2019. Διατάχθηκε προτακτική έρευνα που οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ασελγείς πράξεις σε άτομο κάτω των 15 ετών .Η οικογένεια της 11χρονης έχει στα χέρια της στοιχεία που αποδεικνύουν όπως ισχυρίζονται τα λεγόμενα της μικρής. Η κακοποίηση της φέρεται να ξεκίνησε το 2016 και να σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση όπου η 11χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους. Παράλληλα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έδειξε ότι υπάρχει ρήξη παρθενικού υμένα.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA