Αργεί η σύνδεσή σας στο internet; Με αυτό το κόλπο θα σερφάρετε πολύ πιο γρήγορα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αργεί η σύνδεσή σας στο internet; Με αυτό το κόλπο θα σερφάρετε πολύ πιο γρήγορα

Μην γκρινιάζετε αν σέρνεται ο browser σας! Αυτό που φταίει στην ουσία είναι τα πολλά add-ons που έχετε βάλει στο φυλλομετρητή σας...

Ποιο είναι αυτό το συνηθισμένο λάθος; Τα πολλά add-ons που έχουμε προσθέσει στο φυλλομετρητή σας. Μία καλή μέθοδος για να δούμε πόσο καλά “τρέχει” ο browser μας είναι να εκκινήσουμε τον Mozilla ή Chrome με τα πρόσθετα απενεργοποιημένα. Έτσι θα καταλάβουμε πόσο πιο γρήγορος είναι ο περιηγητής μας, καθώς η ταχύτητα του internet μας παραμένει η ίδια, αλλά «τρέχει» πιο ομαλά ο υπολογιστής μας.

Πως όμως ανοίγει ένας περιηγητής με τα πρόσθετα απενεργοποιημένα; Είναι αρκετά εύκολο. 
 
Απλά ακολουθείστε τα παρακάτω απλά βήματα:

Στον Mozilla Firefox: Πατήστε στην καρτέλα βοήθεια και εκεί θα επιλέξτε «Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία»

Στον Chrome: κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της συντόμευσης του Chrome και επιλέξτε Ιδιότητες. Στην καρτέλα Συντόμευση, προσθέστε στο τέλος του πεδίου Target τη φράση “–no-extensions” (με δύο παύλες στην αρχή) και πατήστε ΟΚ. Κλείστε όλα τα ανοικτά παράθυρα του chrome και ξεκινήστε τον ξανά. Για να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία του Chrome, επεξεργαστείτε ξανά το εικονίδιο της συντόμευσης, και

Στον Internet Explorer: πατήστε τα πλήκτρα “Windows + R” ώστε να ανοίξει το παράθυρο εκτέλεσης. Εκεί πληκτρολογήστε “iexplore.exe -extoff”.

Μετά από αυτές τις ενέργειες θα διαπιστώσετε ότι τα πρόσθετα (add-ons) κάνουν «αρκετά πιο αργή» τη λειτουργία του browser. 
 
Πληροφορίες: athensmagazine

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA