Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων: Έγινε Αντιδήμαρχος ο αστυνομικός Ανδρέας Φραντζής και αποχωρεί από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων: Έγινε Αντιδήμαρχος ο αστυνομικός Ανδρέας Φραντζής και αποχωρεί από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Καθήκοντα Αντιδημάρχου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων αναλαμβάνει ο αστυνομικός Ανδρέας Φραντζής που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας...

Με απόφαση του Γιώργου Ψαθά αναλαμβάνει επικεφαλής στο Εργοτάξιο και εποπτεύων των νέων Αντιδημάρχων Καθαριότητας, Δημήτρη Γιαννούτσου και Ύδρευσης, Πέτρου Κορώνη. Επίσης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών ορίστηκε ο Παναγιώτης Ματράκας.

Ο Ανδρέας Φραντζής, αν και ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τις εκλογές, ήρθε δεύτερος σε σταυρούς (985) σε ολόκληρο το συνδυασμό που κηρύχθηκε νέα Δημοτική Αρχή από την πρώτη Κυριακή.

Μάλιστα, αναμένεται να αποχωρήσει από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και από την Αστυνομία γενικότερα με απόσπαση στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, για να ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα του καθήκοντα, τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Επίσης έχει διατελέσει με ακεραιότητα & επιτυχία και ως:

- Πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλυφάδας, 

- Αντιπρόσωπος των αστυνομικών στη ΠΟΑΣΥ, 

ενώ το 2018 είχε υπηρετήσει στην προσωπική φρουρά του, -τότε-, Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Μαυραγάνη, όπως και παλαιότερα στη προσωπική φρουρά του Υφυπουργού Τουρισμού της ΝΔ, Αναστάσιου Λιάσκου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA