Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ: Πρεμιέρα με δύο ταινίες - Κάθε εβδομάδα και διαγωνισμός στο EviaZoom.gr | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ: Πρεμιέρα με δύο ταινίες - Κάθε εβδομάδα και διαγωνισμός στο EviaZoom.gr

Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ συνεχίζει δυναμικά και την φετινή σεζόν!

Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 με δύο ταινίες.

Κάθε εβδομάδα και διαγωνισμός στο EviaZoom.gr! Συντονιστείτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook για να κερδίζετε κάθε εβδομάδα δωρεάν προσκλήσεις!

Οι ταινίες της εβδομάδας (5 Σεπτεμβρίου - 11 Σεπτεμβρίου 2019):



FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW

ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.30

Σκηνοθεσία: David Leitch

Σενάριο: Chris Morgan

Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren

Υπόθεση:

Από τότε που ο Luke Hobbs (Dwayne Johnson), πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Deckard Shaw (Jason Statham), πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού.

Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Brixton Lore (Idris Elba) απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: 

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)






ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (ΜΕΤΑΓΛ.)
THE SECRET LIFE OF PETS 2 (GR)

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19.15

Σκηνοθεσία: Chris Renaud

Σενάριο: Brian Lynch

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: 


ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ

Υπόθεση:

Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. 


Όμως, το σοφό τσοπανόσκυλο που ακούει στο όνομα Κόκκορας, θα είναι αυτό που θα ξυπνήσει τους δυο φίλους από τις αστικές φοβίες τους. Στο μεταξύ, η Κλόη, η περίφημη γάτα, και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Παράλληλα, ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας και θα βοηθήσει την ατρόμητη Νταίζη, το ακαταμάχητο Σιχ Τσου της πρώτης ταινίας. Όλοι μαζί θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο κυνηγητό που θα κόψει την ανάσα από την αγωνία αλλά και από το γέλιο.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: 


ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) 


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA