Νεκρός 26χρονος αστυνομικός - Γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα 300 μέτρων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός 26χρονος αστυνομικός - Γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα 300 μέτρων (ΦΩΤΟ)


Ο 26χρονος αστυνομικός Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης πήγε για ορειβασία μαζί με φίλο του, επίσης αστυνομικό, στη κορυφή Αστράκα της Τύμφης, όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα 300 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του...

Ο 26χρονος με καταγωγή από τα Τρίκαλα, που υπηρετούσε στην Αθήνα όπως και ο φίλος του, είχε εντοπιστεί λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (27-09-2019) από το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής, αλλά το σημείο όπου βρισκόταν είναι εξαιρετικά δύσβατο και ήταν επικίνδυνο να γίνει επιχείρηση τη νύχτα, καθώς απαιτούνταν και ειδικός εξοπλισμός.

Η ανάσυρση του έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (28-09-2019) αλλά δυστυχώς ήταν αργά γι’ αυτόν.

Η σορός του αστυνομικού μεταφέρθηκε με το Super Puma στην Αθήνα για να γίνει νεκροτομή και να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή μαζί με τον φίλο του και είχαν περάσει το βράδυ της Πέμπτης στο Ορειβατικό Καταφύγιο Αστράκα, μίας από τις κορυφές της Τύμφης που έχει υψόμετρο 2.436 μέτρων. 

Την Παρασκευή νωρίς το πρωί ξεκίνησαν ορειβασία στην περιοχή «Λούκι της Δημοκρατίας» με προορισμό την Δρακόλιμνη, όταν ξαφνικά ο 26χρονος γλίστρησε και χάθηκε στο κενό μπροστά στα μάτια του φίλου του που ειδοποίησε σοκαρισμένος τις αρχές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA