Νότια Εύβοια: Στη φυλακή 48χρονη δικηγόρος για πλαστογραφία, υπεξαίρεση και απιστία - Καταδικάστηκε και στο Εφετείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νότια Εύβοια: Στη φυλακή 48χρονη δικηγόρος για πλαστογραφία, υπεξαίρεση και απιστία - Καταδικάστηκε και στο Εφετείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει από το 2016 το EviaZoom.gr, στο οποίο είχε μιλήσει αποκλειστικά για το θέμα ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Λάμπρος Γκάνης...

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε η 48χρονη δικηγόρος, Ανθή Γαρούμπη, η οποία είχε έδρα την Κάρυστο.

Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 9 χρόνια κάθειρξη από τους Εφέτες Δικαστικούς Λειτουργούς του Κακουργιοδικείου Χαλκίδας για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της υπεξαίρεσης και της απιστίας δικηγόρου. Η μήνυση σε βάρος της είχε γίνει από πελάτη της, ο οποίος, -όπως αποδείχτηκε στη δίκη-, εξαπατήθηκε, καθώς της έδωσε 20.000 ευρώ για μία αγορά ενός ακινήτου που δεν έγινε ποτέ, ενώ του χορηγήθηκε και πλαστό δικηγορικό έγγραφο.

Η 48χρονη δεν είχε δώσει το «παρών» στη πρωτόδικη δίκη και βγήκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο καιρό μετά και να οδηγηθεί στη φυλακή. Πριν λίγες μέρες εκδικάστηκε και το δευτεροβάθμιο δικαστήριο από το Εφετείο Κακουργημάτων Χαλκίδας για την συγκεκριμένη υπόθεση όπου καταδικάστηκε τελικά σε 5 χρόνια φυλάκιση.

Πρόκειται για αμετάκλητη δικαστική απόφαση καθώς η 48χρονη, που ζήτησε συγγνώμη κατά την απολογία της στον μηνυτή, δεν προσέφυγε για αναίρεση στον Άρειο Πάγο.

Η 48χρονη οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή, ενώ σημειώνεται ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας είχε ασκήσει πειθαρχικές διώξεις εναντίον της και το 2018 της επιβλήθηκε η ανώτερη ποινή της οριστικής παύσης.
 
Δείτε το έγγραφο από το ΦΕΚ του Υπουργείου Δικαιοσύνης:






Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι είχε δηλώσει το 2016 στη κάμερα του EviaZoom.gr, ο -τότε-, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Λάμπρος Γκάνης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA