ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πρόστιμο 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη φούρνου για ένα... κουλούρι!

Ελεγκτές της εφορίας επέβαλαν πρόστιμο 500 ευρώ για ένα κουλούρι που ο φούρνος πουλούσε 80 λεπτά...

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς των εφοριακών σε έναν φούρναρη της Ηλείας, ο οποίος δεν έκοψε απόδειξη σε γυναίκα που αγόρασε ένα κουλούρι των 80 λεπτών!

Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές της εφορίας «τσάκωσαν» πελάτισσα με κουλούρι στο χέρι, αλλά χωρίς απόδειξη και επέβαλαν πρόστιμο 500 ευρώ στον ιδιοκτήτη του φούρνου!

Ο φούρναρης υποστήριξε ότι χάρισε το κουλούρι στη γυναίκα και δεν πήρε χρήματα γι αυτό. Τότε, οι εφοριακοί ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στην ταμειακή μηχανή και όταν είδαν ότι οι συνολικές εισπράξεις ανέρχονταν σε μόλις 70 ευρώ, θεώρησαν ότι ο ιδιοκτήτης δεν εκδίδει όλες τις αποδείξεις. 

Έτσι έκοψαν κανονικά το πρόστιμο των 500 ευρώ με αφορμή το… κουλούρι!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση για το περιστατικό προκειμένου να κρίνει αν πρέπει να παρέμβει, όπως έκανε με την υπόθεση της ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη που πωλούσε τερλίκια στη λαϊκή.

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο: Είχε πάει για εξετάσεις και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας η Καμερουνέζα από τη Ριτσώνα - Εάν δεν είχε πάει στο «Αλεξάνδρα» δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι είχε κορονοϊό

Διαβάστε τα νέα στοιχεία για την Καμερουνέζα από την Αφρική που διέμενε στο hot spot της Ριτσώνας... Όπως αποκαλύφθηκε, πριν διαγνωστεί...

Βίντεο - Ρεπορτάζ