Στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας Βάκα και Ζεμπίλης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας Βάκα και Ζεμπίλης (ΦΩΤΟ)

Θανάσης Ζεμπίλης και Έλενα Βάκα άκουσαν παρέα το «πρώτο κουδούνι»...

Ο «γαλάζιος» βουλευτής και η Δήμαρχος Χαλκιδέων παρέστησαν το πρωί της Τετάρτης (11-09-2019) στον καθιερωμένο Αγιασμό του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

«Η δημόσια δωρεάν παιδεία είναι πυλώνας της εκπαιδευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, καθώς το δημόσιο σχολείο και το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο αποτελούν τα ζωντανά κύτταρα αναπαραγωγής και καλλιέργειας της εθνικής μας συνείδησης. Για τον λόγο αυτό η πολιτεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων σπουδών, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής και ενός άκρως ανταγωνιστικού κόσμου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ζεμπίλης.

Η Έλενα Βάκα από την πλευρά της ευχήθηκε στους μαθητές καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά της στο διδακτικό προσωπικό των σχολείων, αλλά και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για το έργο τους, στο οποίο η νέα δημοτική αρχή θα είναι αρωγός, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων και της καθημερινότητας των μαθητών.

Ειδικότερα η Δήμαρχος παρακολούθησε τον Αγιασμό στο 19ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, στο 2ο ΕΠΑΛ, στο 1ο ΕΠΑΛ, στο 1ο Λύκειο και στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA