Χαλκίδα: Συνελήφθη 33χρονη για δύο κλοπές - Εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συνελήφθη 33χρονη για δύο κλοπές - Εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο κλοπές από επαγγελματικό χώρο και δημόσιο κτίριο, οι οποίες διαπράχθηκαν την Δευτέρα (09-09-2019), σε περιοχές της Χαλκίδας...

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 33χρονης Χαλκιδέας, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τρίτη (10-09-2019) από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και σε βάρος της σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η συλληφθείσα, κατηγορείται ότι προχθές πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπού, ο οποίος βρισκόταν σε δημόσιο κτίριο, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και μια τραπεζική κάρτα, ενώ μεσημβρινές ώρες της ίδιας μέρας, εισήλθε σε επαγγελματικό χώρο ημεδαπού και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία του, αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Στη κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Επιπλέον όπως προέκυψε, σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 20 μηνών, για διάπραξη κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA