«Το ροτβάιλερ έπαιζε με τα παιδιά και ήταν υπάκουο...», λέει ο πατέρας του βρέφους που κατασπάραξε ο σκύλος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

«Το ροτβάιλερ έπαιζε με τα παιδιά και ήταν υπάκουο...», λέει ο πατέρας του βρέφους που κατασπάραξε ο σκύλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι λέει ο πατέρας του βρέφους για το ροτβάιλερ που επιτέθηκε και σκότωσε το μόλις 2 μηνών παιδί του...

Όπως δήλωσε στο Open TV:

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», είπε.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου του κοριτσιού ήταν τα χτυπήματα στο κεφάλι και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που αυτά προκάλεσαν.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, το σκυλί ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι, έσκισε τη σίτα, μπήκε μέσα στο σπίτι, άρπαξε το μωρό και το χτυπούσε με μανία στους τοίχους και στα έπιπλα.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Αποκάλυψη - Ερέτρια: Χειροπέδες σε 51χρονο δάσκαλο δημοτικού σχολείου που είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια!

Σοκ προκαλεί το συμβάν με φερόμενο δράστη έναν 51χρονο δάσκαλο από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, ενώ για το...

Βίντεο - Ρεπορτάζ