Βασιλικό Χαλκίδας: «Ακολουθήστε μας στο αστυνομικό τμήμα...» - Ζευγάρι παρίστανε τους αστυνομικούς και σταμάτησαν 20χρονο οδηγό με ηχητική σειρήνα - Συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βασιλικό Χαλκίδας: «Ακολουθήστε μας στο αστυνομικό τμήμα...» - Ζευγάρι παρίστανε τους αστυνομικούς και σταμάτησαν 20χρονο οδηγό με ηχητική σειρήνα - Συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής (29-09-2019) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 37χρονος Έλληνας και μία 33χρονη, -επίσης Ελληνίδα-,  οι οποίοι κατηγορούνται για αντιποίηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται επίσης και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας...

Ειδικότερα όπως καταγγέλθηκε από 20χρονο οδηγό αυτοκινήτου, ο 37χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 33χρονης, η οποία βρισκόταν στο όχημα ως συνεπιβάτης και κινούμενοι στο 13ο χλμ Χαλκίδας - Λεπούρων,
έξω από την επιχείρηση «Valkanos Technologies», στο Βασιλικό Χαλκίδας, ακινητοποίησαν αρχικά το όχημά του, κάνοντας χρήση ηχητικών σημάτων (σειρήνας) που έμοιαζαν με οχήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, λέγοντας στον 20χρονο ότι είναι αστυνομικοί, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, με τον 20χρονο να συμμορφώνεται με τις εντολές τους, ακολουθώντας με το όχημα του, το όχημα των κατηγορουμένων, οι οποίοι λίγο πριν την άφιξη τους στο Αστυνομικό Τμήμα, ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ο 20χρονος κατήγγειλε το περιστατικό και στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των κατηγορουμένων. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη), στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή. 

Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηχητική συσκευή (σειρήνα) και μία μεταλλική ράβδος. 
Λίγες ώρες αργότερα οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται με πλημμεληματικές κατηγορίες, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και για την υπόθεση θα γίνει προκαταρκτική έρευνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA